Inzamelaars, verwerkers en recyclers van waardevolle grondstoffen hebben dagelijks te maken met uitdagende en complexe processen zoals inzameling op verschillende ophaal adressen, het inplannen van medewerkers, het wegen van aan- en afgevoerde grondstoffen en daarbij behorende facturatie. Dit alles vraagt om helder overzicht, nauwkeurige administratie & een professionele logistieke planning.

21QUBZ, een innovatief en modern softwareplatform, maakt switchen tussen meerdere applicaties overbodig, is gebruiksvriendelijk, zorgt voor eenvoudige werkprocessen, meer efficiëntie, is volledig cloudbased en ondersteunt huis-aan-huis inzameling en bedrijfsafvalinzameling.

21QUBZ is het modernste en meest innovatieve platform voor bedrijven binnen de Afval & Milieu sector

 • Ondersteunt huis-aan-huis inzameling en bedrijfsafvalinzameling
 • Breed scala aan standaard functionaliteiten
 • Volledig Cloudbased
 • Altijd en overal beschikbaar
 • Device onafhankelijk
 • Modulaire opbouw
 • Eenvoudig uitbreidbaar zoals met o.a. de geïntegreerde chauffeursapplicatie en/of het klantportaal.

Met 21QUBZ

Verbetert u uw bedrijfsvoering
Ondersteunt u uw medewerkers
Kunt u efficiënter werken in minder tijd

De voordelen van 21QUBZ 

 • Alle processen overzichtelijk
 • Flexibel en gebruiksvriendelijk: alle modules zijn eenvoudig te activeren of deactiveren. U betaalt alleen voor de modules die worden gebruikt.
 • Op ieder moment overal online inzicht ook via uw smartphone.
 • Eenvoudig uit te breiden met geïntegreerde functionaliteiten zoals de chauffeurs applicatie & het klantportaal.
 • Handige automatische koppelingen zoals de KvK, RDW, LMA/AMICE, BAG, EBA en de Postcode Database.
 • Eenvoudig te implementeren bij zowel grote als kleine bedrijven.
 • Zekerheid over kosten: betaal voor 21QUBZ een vast bedrag per maand zonder extra servicekosten of dure koppelingen.
 • Ondersteuning bij het gebruik van het platform: Onze Servicedesk en On Site Support geven advies via telefoon, mail of bij u op locatie.
 • 21QUBZ heeft een responsive design (geschikt voor alle apparaten). 
 • Veilig en duurzaam: alle informatie staat in de cloud en daardoor altijd veilig en digitaal beschikbaar.
 • AVG Proof: Gegevens die noodzakelijk zijn voor uw bedrijfsvoering worden transparant en overzichtelijk verwerkt.

Wat betekent dit flexibele platform voor u?

Cloud – 21QUBZ bevat een cloud component die het mogelijk maakt de applicatie volledig in de cloud te gebruiken zodat een investering in een technische ICT infrastructuur niet noodzakelijk is. Internetverbinding is wel noodzakelijk (WiFi en/of 4G).

Beheeromgeving – 21QUBZ biedt een flexibele beheeromgeving voor de registratie van gebruikers. Het toekennen van rollen en rechten beheert u eenvoudig zelf via de gebruikersvriendelijke interface. Alle stamdata ten behoeve van de verschillende modules worden in de beheeromgeving geregistreerd. 

Relatiebeheer – Met deze module kunt u al uw relaties eenvoudig aanmaken en beheren. Door een automatische koppeling met Kamer van Koophandel (KVK) – en Postcode Database koppeling is het aanmaken van relaties efficiënt en minimaliseert u de kans op foutieve invoer. U kunt gegevens door het hele systeem vanuit één centrale plek wijzigen en het is mogelijk om alle data eenvoudig te verwijderen zodat u kunt voldoen aan de Privacy wetgeving (AVG).

Contractbeheer – Met deze module kunt u de contracten invoeren bij uw klant. Contracten worden automatisch gekoppeld aan de klant waardoor u altijd zicht heeft op de juiste en actuele informatie en prijsafspraken.

Planning orders & routes & uitvoering – Met deze module beheerst u de planning van orders. De routeplanning ondersteunt operationele bedrijfsprocessen zoals de dagelijkse planning van beschikbare voertuigen, inzamelmiddelen, medewerkers en opdrachten. De planning is dynamisch ingericht en kan op ieder moment worden aangepast. Alle order gegevens worden vervolgens gecontroleerd op basis van gewichten en prijsafspraken. Een order wordt na geautoriseerde goedkeuring automatisch klaargezet voor facturatie.

Facturatie – De facturatie wordt in deze module vereenvoudigd doordat facturen automatisch worden klaargezet op basis van de contracten, uitgevoerde orders en wegingen. De facturen kunnen handig worden verstuurd en de boekingsregels van uw facturen kunnen digitaal worden aangeboden voor verdere verwerking

Add-ons

Interfaces – Interfaces binnen 21QUBZ zijn onder andere een automatische koppeling met de KvK, RDW, LMA/AMICE, BAG, EBA en de Postcode Database.

Chauffeurs app – Via de chauffeurs app van 21QUBZ kan er real time worden afgestemd met de planning. De tablet kan gemakkelijk mee worden genomen in de cabine van de wagen De opdracht kan digitaal worden afgerond, foto’s kunnen worden geüpload en als er opmerkingen zijn dan kunnen deze worden genoteerd.  Handig, want het staat gelijk in de administratie. De facturatie van aan uw klant is voortaan altijd correct.

Het klantportaal – Een in 21QUBZ geïntegreerde functionaliteit die de klant de mogelijkheid geeft o.a. om zijn eigen gegevens in te zien (contracten, servicelocaties, facturen, etc.), de eigen afvalkalender in te zien, extra ledigingen aan te vragen en offertes aan te vragen.

Integration Suite – Met de Integration Suite van 21QUBZ kunt u integreren met bijvoorbeeld uw financiële pakket door middel van web services. De web services zorgen ervoor dat verschillende applicaties met elkaar kunnen communiceren en alle grote spelers (IBM, SAP & Microsoft) ondersteunen het.

Handelsmodule – De handelsmodule brengt uw grondstofstromen volledig in beeld. U kunt uw gehele in– en verkoop proces van uw grondstoffen nauwkeurig registreren en beheren. Zo kunt u in controle blijven over uw financiële performance.

Dashboard Suite – De Dashboard suite in 21QUBZ voorziet in de informatiebehoefte en geeft inzicht het aantal klanten, orders, afvalstromen, tonnen, omzet en CO2-uitstoot. De resultaten kunnen per periode worden gefilterd. De QlikSense rapportage dashboards zijn standaard beschikbaar of naar wens op maat gemaakt.

Routeoptimalisatie – Maak gebruik van een tooling voor de routeoptimalisatie van uw orders & routes. Met 1 druk op de knop kunt u gebruik maken van de meest optimale rijroute voor uw chauffeurs, rekening houdend met verschillende factoren. Meer efficiency, minder kilometers en minder CO2 uitstoot. De chauffeur krijgt geschreven route of digitaal in zijn navigatiesysteem.


Advies en ondersteuning

Onze ervaren consultants hebben jarenlange ervaring in de Afval & Milieu sector. Zij geven u deskundig advies en ondersteuning op maat bij het gebruik van 21QUBZ, dit kan op uw locatie of op afstand. 

Neem voor meer informatie over 21QUBZ contact met ons op.