21QUBZ is hét software platform voor de Nederlandse én Vlaamse afval- & milieubranche. 21QUBZ biedt gemeentelijke milieu- en reinigingsdiensten één integrale oplossing aan voor de digitale ondersteuning van de inzameling én verwerking van afval- & grondstoffen.

Omdat 21QUBZ bijna altijd onderdeel uitmaakt van een heel landschap aan applicaties, kennen we diverse standaard interfaces (API’s). Bijvoorbeeld met Welvaarts Weegsystemen, Pfister, Enevo, Sidcon, AWRS, KVK, RDW, LMA/AMICE, BAG, EBA en de Postcode Database.

21QUBZ is rijk aan functionaliteiten voor planners, teamleiders, chauffeurs, weegbrugmedewerkers, de administratie, accountmanagers én burgers.

Voorbeelden hiervan zijn:

21ROUTE, de chauffeurs app

Met de chauffeurs app van 21QUBZ kan er real time worden afgestemd met de planning. De tablet kan gemakkelijk mee worden genomen in de cabine van de wagen. De opdrachten kunnen digitaal worden afgerond, foto’s kunnen worden geüpload en als er opmerkingen zijn dan kunnen deze worden genoteerd en doorgegeven aan de planning en administratie.

Handig, want het staat gelijk in 21QUBZ beschikbaar voor alle geautoriseerde medewerkers.

Het Burgerportaal

Het 21QUBZ Burgerportaal is een geïntegreerde functionaliteit die de Burger de mogelijkheid geeft om:

 • De eigen afvalkalender in te zien;
 • Een afspraak inplannen om bijvoorbeeld grof- en snoeiafval op te halen;
 • Feedback te geven aan gemeenten en/of inzameldiensten;
 • Een mini container aanvragen;
 • Een melding te maken van een bijplaatsing.

Finance koppelingen

21QUBZ integreert standaard met financiële applicaties zoals:

 • Exact Online.
 • Exact Globe.
 • Twinfield.
 • AFAS.
 • AccountView
 • Decade van Unit4.

Met de financiële koppelingen worden automatisch alle debiteuren, facturen en factuurregels naar het online financiële pakket gestuurd. Handig, want zo blijft je financiële administratie altijd up-to-date. Automatiseer je boekhouding en bespaar tijd.

21QUBZ Business Intelligence

21QUBZ BI is gerealiseerd middels Qlik Sense en voorziet gebruikers in hun informatiebehoefte en geeft inzicht in het aantal klanten, orders, afvalstromen, tonnen, omzet en CO2-uitstoot. De resultaten kunnen per periode worden gefilterd.

De Qlik Sense rapportage dashboards zijn standaard beschikbaar of naar wens op maat gemaakt.

Routeoptimalisatie

Maak gebruik van routeoptimalisatie van uw orders & routes. Met één druk op de knop genereert u de meest optimale route voor uw chauffeurs.

Meer efficiency, minder kilometers en minder CO2-uitstoot. De optimale route kan afgedrukt meegegeven worden aan de chauffeur of naar de tablet boordcomputer 21ROUTE gestuurd worden.


Meer weten of een vrijblijvende afspraak voor een demo van 21QUBZ? Dat kan zeker. Bel naar 010 766 0065 of stuur een mail via de onderstaande knop.