21QUBZ is hét software platform voor de Nederlandse én Vlaamse afval- & milieubranche. 21QUBZ biedt commerciële inzamelaars en verwerkers één integrale oplossing aan voor digitale ondersteuning van de inzameling én verwerking van afval- & grondstoffen.

Omdat 21QUBZ bijna altijd onderdeel uitmaakt van een heel landschap aan applicaties, kennen we diverse standaard interfaces (API’s). Bijvoorbeeld met Welvaarts Weegsystemen, Pfister, Enevo, Sidcon, AWRS, KVK, RDW, LMA/AMICE, BAG, EBA en de Postcode Database.

21QUBZ is rijk aan functionaliteiten voor planners, teamleiders, chauffeurs, weegbrugmedewerkers, de administratie en accountmanagers en ook voor klanten van commerciële inzamelaars en verwerkers.

Voorbeelden hiervan zijn:

21ROUTE, de chauffeurs app

Met de chauffeurs app van 21QUBZ kan er real time worden afgestemd met de planning. De tablet kan gemakkelijk mee worden genomen in de cabine van de wagen. De opdrachten kunnen digitaal worden afgerond, foto’s kunnen worden geüpload en als er opmerkingen zijn dan kunnen deze worden genoteerd en doorgegeven aan de planning en administratie.

Handig, want het staat gelijk in 21QUBZ beschikbaar voor alle geautoriseerde medewerkers.

Het klantportaal

Het 21QUBZ Klantportaal is een geïntegreerde functionaliteit die de klanten van 21QUBZ gebruikers de mogelijkheid geeft o.a. om:

  1. Hun eigen informatie in te zien (zoals contracten, servicelocaties, facturen, etc.);
  2. De afvalkalender in te zien;
  3. Extra ledigingen aan te vragen;
  4. Offertes aan te vragen;

Finance koppelingen

21QUBZ integreert standaard met financiële applicaties zoals:

  1. Exact Online.
  2. Exact Globe.
  3. Twinfield.
  4. AFAS.
  5. AccountView
  6. Decade van Unit4.

Met de financiële koppelingen worden automatisch alle debiteuren, facturen en factuurregels naar het online financiële pakket gestuurd. Handig, want zo blijft je financiële administratie altijd up-to-date. Automatiseer je boekhouding en bespaar tijd.

Uitbesteedde Orders

Met deze module is het mogelijk om orders uit te besteden aan een transporteur en deze op te volgen. 21QUBZ stelt altijd de transporteur voor die het beste past bij de order.

Binnen 21QUBZ kan op de order aan worden gegeven of deze is uitbesteed of niet.
U houdt 21QUBZ de complete regie over de planning, uitvoering en facturatie.

Projecten

Met de projectenmodule is het in 21QUBZ mogelijk om projecten en aan te maken en te beheren. In tegenstelling tot een contract en haar standaard contractregels, kun je op een project onbeperkt contractregels toevoegen zonder revisies te hoeven maken. De projectenmodule geeft u de juiste flexibiliteit om de project specificaties te kunnen beheersen.

Voorraadbeheer

Deze module zorgt ervoor dat u een actueel overzicht heeft van de voorraadstanden op uw al uw locaties. Vanuit de weegbon wordt de voorraad locatie geselecteerd waarna de voorraadstand op deze locatie zal worden bijgewerkt.

21QUBZ Business Intelligence

21QUBZ BI is gerealiseerd middels Qlik Sense en voorziet gebruikers in hun informatiebehoefte en geeft inzicht in het aantal klanten, orders, afvalstromen, tonnen, omzet en CO2-uitstoot.

De resultaten kunnen per periode worden gefilterd. De Qlik Sense rapportage dashboards zijn standaard beschikbaar of naar wens op maat gemaakt.

Routeoptimalisatie

Maak gebruik van routeoptimalisatie van uw orders & routes. Met één druk op de knop genereert u de meest optimale route voor uw chauffeurs.

Meer efficiency, minder kilometers en minder CO2-uitstoot. De optimale route kan afgedrukt meegegeven worden aan de chauffeur of naar de tablet boordcomputer 21ROUTE gestuurd worden.


Meer weten of een vrijblijvende afspraak voor een demo van 21QUBZ?
Dat kan zeker. Bel naar 010 766 0065 of stuur een mail via de onderstaande knop.