BR Containers live met 21QUBZ en 21Route!

BR Containers uit Zwijndrecht is een innovatief bedrijf wat al sinds 2002 actief is in de afvaldienstverlening. Vanaf januari 2020 werkt BR Containers met het moderne software platform 21QUBZ.

21QUBZ is speciaal ontwikkeld voor de afval & milieubranche. Alle operationele processen van inzamelaars, verwerkers en recyclers worden in dit flexibele platform ondersteund.

BR Containers gebruikt 21QUBZ onder andere voor relatie- & contractbeheer, het beheer van de inzamelmiddelen, (route)planning, orderafhandeling en facturatie. Tevens maken ze gebruik van de volledig geïntegreerde 21Route chauffeursapplicatie. Deze 21QUBZ module is real-time gekoppeld met de planning en geeft planners onder andere direct inzicht in de voortgang van de orderafhandeling door de wagens
én de locatie van de wagens.

Werken met 21QUBZ maakt switchen tussen meerdere applicaties overbodig, zorgt voor meer efficiëntie en is volledig cloudbased.

Foto BR Containers door Edu Calicher

Wil je meer weten over 21QUBZ? Check de website (www.21south.nl) of maak een afspraak voor een demo via annabel@21south.nl