Locatie: Landelijk

Als Business Projectleider ben je verantwoordelijk voor (meerdere) klantprojecten. Je leidt bijvoorbeeld de implementatie van 21QUBZ of werkt met een team professionals aan maatwerkprojecten.

Naast het managen van de projecten ben je een belangrijke ambassadeur van 21south, signaleer je kansen, overleg je regelmatig met de het development team, de accountmanagers en het management van 21south.

Wie zijn wij

21South is een dynamische organisatie op het gebied van Managed Services en Applicatieontwikkeling. Door de gestage groei van 21south binnen de Afval- & Milieubranche én de Bouwsector zijn wij op zoek naar ambitieuze en gedreven Business Projectleiders.

Heb je affiniteit met de Bouwsector, de Afval- & Milieubranche, ICT en/of software development? Wil je in een enthousiast team professionals werken aan innovatieve klantprojecten? 

De ervaringen en uitdagingen

  • Als Business Projectleider ben je verantwoordelijk voor (meerdere) klantprojecten. Je leidt bijvoorbeeld de implementatie van 21QUBZ of werkt met een team professionals aan maatwerkprojecten.
  • Je stelt projectplannen op, stelt projectteams samen, zorgt voor draagvlak bij klanten en gebruikers, stuurt interne en externe projectteams aan en organiseert workshops en trainingen. Je bent vanzelfsprekend verantwoordelijk voor het succes van het gehele project.
  • Naast het managen van de projecten ben je een belangrijke ambassadeur van 21south, signaleer je kansen, overleg je regelmatig met de het development team, de accountmanagers en het management van 21south.
  • Je bezoekt kennissessie en beurzen, houdt je kennis van de Bouwsector en Afval- & Milieubranche up to date.

Onze ideale Business Projectleider

  • Onze ideale collega is gedreven, enthousiast en een echte teamplayer.
  • HBO werk- en denkniveau en gedegen kennis van projectmanagement.
  • Is pragmatisch, kan zowel Prince 2 als Agile werken, is communicatief en sociaal vaardig.
  • Je hebt inhoudelijke kennis van en/of affiniteit met de Bouwsector en/of de Afval- & Milieubranche.

Wat bieden wij

21south biedt een werkomgeving waar resultaten behalen én een goede werksfeer hand in hand gaan. Wij bieden naast uitdagende projecten uitstekende arbeidsvoorwaarden (passend salaris, een bonusregeling, een laptop, een leaseauto en een pensioenregeling), doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

21south werkt voor interessante klanten, heeft een open cultuur met ruimte voor eigen initiatief, een gezellige en informele werksfeer. Heel veel werkplezier en humor!

Herken je jezelf dit profiel en wil je werken in een enthousiast team? Neem dan contact op met Dieneke Schaeffer via dieneke@21south.nl. Wie weet maak je binnenkort deel uit van Team 21south!