Gemeente Zaanstad gaat haar grof huishoudelijke afvalinzameling ondersteunen met het moderne software platform 21QUBZ

De gemeente Zaanstad kiest ervoor om hun operationele processen rondom grof huishoudelijke, wit en bruingoed afvalinzameling onder te brengen in het moderne software platform 21QUBZ. Dit platform is door 21south speciaal ontwikkeld voor de afval & milieusector.

Zaanstad maakt gebruik van het Burgerportaal en de Chauffeurs App bij de inzameling van grof huishoudelijk afval en wit & bruingoed. Beiden apps zijn volledig geïntegreerd met software platform 21QUBZ. Dit betekent dat de backoffice alle informatie overzichtelijk heeft in één applicatie

Met het burgerportaal kan de burger een melding maken en afspraken inplannen van grof huishoudelijk afval. De mobiele Chauffeurs App die ervoor zorgt dat chauffeurs hun te rijden route zien, opdrachten kunnen verwerken en opmerkingen en/of foto’s kunnen toevoegen.

21QUBZ ondersteunt de inzameling van Huishoudelijk Afval en Bedrijfsafval, bevat onder andere een Burgerportaal, een Container Management module en een P90 module.

21QUBZ beschikt over geïntegreerde mobiele apps voor chauffeurs en buitendienstmedewerkers, een koppeling met Welvaarts weighing systems en geautomatiseerde koppelingen met o.a. de KVK, RDW, EBA en LMA.

Wil je meer weten over 21QUBZ? Check de website of maak een afspraak voor een demo via info@21south.nl