Interfaces – Interfaces binnen 21QUBZ zijn onder andere automatische koppelingen met de KVK, RDW, LMA/AMICE, BAG, EBA en Postcode Databasee.

21ROUTE, de chauffeurs app – Via de chauffeurs app van 21QUBZ kan er real time worden afgestemd met de planning. De tablet kan gemakkelijk mee worden genomen in de cabine van de wagen. De opdracht kan digitaal worden afgerond, foto’s kunnen worden geüpload en als er opmerkingen zijn dan kunnen deze worden genoteerd.  Handig, want het staat gelijk in de administratie. De facturatie aan uw klant is voortaan altijd correct.

Het klantportaal – Een in 21QUBZ geïntegreerde functionaliteit die de klant de mogelijkheid geeft o.a. om:

  • Gegevens in te zien (contracten, servicelocaties, facturen, etc.);
  • De afvalkalender in te zien;
  • Extra ledigingen aan te vragen;
  • Offertes aan te vragen.

Het Burgerportaal – Een in 21QUBZ geïntegreerde functionaliteit die de burger de mogelijkheid geeft om:

  • De afvalkalender in te zien;
  • Een afspraak inplannen om grof- en snoeiafval op te halen;
  • Een klacht indienen;
  • Een kliko aanvragen;
  • Een melding maken van een bijplaatsing.

Integration Suite – Met de Integration Suite van 21QUBZ kunt u integreren met bijvoorbeeld uw financiële pakket door middel van web services. De web services zorgen ervoor dat verschillende applicaties met elkaar kunnen communiceren en alle grote spelers (IBM, SAP & Microsoft) ondersteunen het.

Handelsmodule – De handelsmodule brengt uw grondstofstromen volledig in beeld. U kunt uw gehele in– en verkoop proces van uw grondstoffen nauwkeurig registreren en beheren. Zo kunt u in controle blijven over uw financiële performance.

Dashboard Suite – De Dashboard suite in 21QUBZ voorziet in de informatiebehoefte en geeft inzicht in het aantal klanten, orders, afvalstromen, tonnen, omzet en CO2-uitstoot. De resultaten kunnen per periode worden gefilterd. De QlikSense rapportage dashboards zijn standaard beschikbaar of naar wens op maat gemaakt.

Routeoptimalisatie – Maak gebruik van een tooling voor de routeoptimalisatie van uw orders & routes. Met 1 druk op de knop kunt u gebruik maken van de meest optimale rij route voor uw chauffeurs, rekening houdend met verschillende factoren. Meer efficiency, minder kilometers en minder CO2-uitstoot. De chauffeur krijgt een geschreven route of digitaal in zijn navigatiesysteem.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak voor een demo van 21QUBZ?
Dat kan zeker. Bel naar 010 766 0065 of stuur een mail via de onderstaande knop.