Verschillende organisaties maken gebruik van onze diensten, zowel werkplekbeheer als app en/of applicatieontwikkeling. Bekijk de klantcases om te zien wat we voor deze bedrijven gerealiseerd hebben.

FutureLab - VolkerInfra

21south is vanaf begin 2018 betrokken bij de ontwikkeling van innovatieve ideeën binnen het FutureLab van VolkerInfra. 21south draagt bij aan de innovatie van VolkerInfra door het ontwikkelen van applicaties met gebruik van o.a. Mendix software. Door ervaren ontwikkelaars is een applicatie ontwikkeld om automatisch tijdrovende berekeningen zoals fundaties van windmolens uit te voeren. Ook is voor VolkerWessels een applicatie gebouwd om de technische gegevens van tunnels of andere bouwwerken direct on site beschikbaar te hebben. 

LEES MEER

Omega Containers

Omega Containers Den Haag kiest voor 21QUBZ ; het modernste applicatieplatform voor de afval- & milieusector. Met 21QUBZ kiest Omega voor moderne integrale software, volledig cloudbased en zeer gebruiksvriendelijk. 21QUBZ ondersteunt het volledige bedrijfsproces van Omega.

LEES MEER

Potato Auction

Potato Auction is een modern online veiling platform voor aardappelen voor de internationale markt. 21South heeft voor Potato Auction de bestaande applicatie uitgebreid én ontwikkelt samen met de eigenaren van Potato Auction nieuwe functionaliteiten. Het digitale platform geeft kopers en verkopers van aardappelen een nieuwe manier om aardappels te kopen en verkopen.

LEES MEER

Visser & Smit Hanab

21south is sinds januari 2017 de ICT service- en helpdeskdienstverlener voor Visser Smit & Hanab en het eerste aanspreekpunt voor alle ICT-gerelateerde meldingen. Een team van ervaren werkplekbeheerders en servicedeskmedewerkers zorgt elke dag voor een kwalitatieve afhandeling van meldingen zowel op afstand als op locatie. 21south verzorgt de levering van hardware zoals laptops, tablets en printers. De hardware wordt periodiek vervangen zodat medewerkers steeds beschikken over een moderne werkplek.

LEES MEER

Afval Loont

21South heeft met behulp van Mendix een applicatie ontwikkeld voor het beloningsplatform van Afval Loont. Afval loont is een innovatief inzamelsysteem waar deelnemers geld krijgen voor het gescheiden inleveren van hun afval. Zij kunnen sparen voor zichzelf of voor een maatschappelijk doel. Afval loont wilde de beleving van hun deelnemers optimaliseren zodat zij gemakkelijk kunnen zien hoeveel zij sparen.

LEES MEER