Potato Auction is een modern online veiling platform voor aardappelen voor de internationale markt. 21South heeft voor Potato Auction de bestaande applicatie uitgebreid én ontwikkelt samen met de eigenaren van Potato Auction nieuwe functionaliteiten. Het digitale platform geeft kopers en verkopers van aardappelen een nieuwe manier om aardappels te kopen en verkopen.

Highlights

  • Potato Auction richt zich op de internationale aardappelmarkt.
  • De gebruiksvriendelijkheid van de Potato Auction applicaties is door 21south verbeterd.
  • Het platform is via laptop / mobiel goed te gebruiken.
  • Google analytics is gekoppeld voor inzicht in het website verkeer.
  • De website van Potato Auction is geheel beschikbaar in het Engels.

Potato Auction wil met het digitale veilingplatform de aan- en verkoop van aardappelen optimaliseren. 21south heeft samen met Potato Auction de gehele website uitgebreid met Nederlandse en Engelse content. Gebruikers kunnen op diverse manieren bieden op het platform. De normale manier van bieden waarbij u per keer een prijs biedt, maar ook geautomatiseerd; dit betekent automatisch bieden tot uw maximaal aangegeven bedrag.

Daarnaast is er een nieuwe functionaliteit gebouwd; de BUY NOW knop, waarmee u een partij direct (deels) kunt kopen voor de vraagprijs.

“Boeren zijn in voor andere manieren van handel. We hebben al behoorlijk wat telers in ons netwerk en die reageren enthousiast. We moeten een dergelijk platform niet zien als een vervanging van de handel, maar als een gereedschap voor de handel” zegt Jan Anco, oprichter van Potato Auction.

Potato Auction blijft door ontwikkelen, ook in de toekomst.

www.potatoauction.com