Uw bedrijfsprocessen kunnen met behulp van gebruiksvriendelijke applicaties worden geautomatiseerd. Deze applicaties helpen uw bedrijf te innoveren zodat u effectiever en efficiënter te werk kan gaan.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse programmeertalen zoals Python, Java en C#. Daarnaast gebruiken wij software development systemen zoals Mendix en ontwikkelen we met Odoo. Door gebruik te maken van deze innovatieve software kunnen wij uw eisen en wensen snel en efficiënt vertalen naar de juiste oplossingen.

Met onze kennis zijn wij in staat om in korte tijd een kwalitatief hoogstaand product af te leveren. Onze ontwikkelmethoden zijn gebaseerd op een Agile / Scrum aanpak, waardoor resultaten snel zichtbaar zijn en continu aansluiten op uw verwachtingen.

Ontwikkel véél sneller met Mendix

21south is Mendix specialist. Wij helpen uw organisatie om te transformeren en te innoveren op het moment waarop u het nodig heeft.

Constant blijven innoveren is op dit moment cruciaal voor organisaties om de concurrentie voor te blijven, zeker op IT-gebied. Het ontwikkelen van applicaties die bijdragen aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen is hierin dan ook belangrijk. 21south is Mendix specialist die haar expertise combineert met een gedegen branchekennis en innovatieve oplossingen. Innovatieve oplossingen die snel resultaten laten zien.

Wat maakt Mendix dan zo snel?

Mendix is het snelste en makkelijkste Low Code platform om schaalbare web- en mobiele bedrijfsapplicaties te ontwikkelen, integreren en aan te kunnen passen aan veranderende processen. In Mendix modelleert u visueel in plaats van te coderen, wat ervoor zorgt dat u veel sneller kunt ontwikkelen. Het is het enige applicatieplatform dat een uitgebreide, geïntegreerde set tools biedt voor de gehele app-levenscyclus.

Het ontwikkelen en implementeren van een web- of mobiele bedrijfsapplicatie kan met Mendix al in een aantal dagen of weken. Zodoende kunnen diverse stakeholders in de organisatie – van opdrachtgevers tot managers tot key-users – zeer snel resultaat zien.

“Mendix is een snelgroeiend wereldwijd platform. Het is met succes gebruikt in allerlei verschillende markten. We zien dat er een sterke behoefte is aan IT-innovatie en we willen deze innovatie bij bedrijven graag stimuleren door middel van Mendix”.

Wilt u weten wat 21south met haar kennis van de Afval & Milieu sector en Bouwbranche, met Mendix voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan 1 van de klantcases of neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo.

De kracht van Odoo

Bouwbedrijven gaan voor flexibiliteit en verlaging van de ICT kosten door te kiezen voor een modulair en online platform.

Onze klant Visser & Smit Hanab werkt met modulaire Odoo oplossingen die het dagelijks werk ondersteunen. De digitale uitwisseling van informatie met klanten en leveranciers is hierdoor sneller en efficiënter. 21south ontzorgt Visser & Smit Hanab en helpt hen om in razend tempo te blijven innoveren door middel van Odoo.

Vandaag de dag vragen de bedrijven in de bouwsector vooral om flexibiliteit en ketenintegratie. Het is belangrijk om klaar te zijn voor de toekomst. Dit betekent schaalbaarheid, online samenwerken en altijd en overal online.

DSP

Samenwerking binnen de keten is voor de bouwbranche een belangrijk aandachtspunt. Het Digitaal Samenwerking Platform (DSP) is hiervan een voorbeeld. Het DSP is een systeem waarmee op uniforme wijze digitale opdrachtgegevens tussen netbeheerders en aannemers uitgewisseld worden, zodat samenwerken binnen de keten eenvoudiger wordt.  De doorlooptijden worden verkort en de kwaliteit van aangeleverde data neemt toe. Het DSP gaat steeds meer gelden als de standaard binnen de bouwbranche waarbij netbeheerders van aannemers verlangen dat zij zich aansluiten op het DSP.
 

Naadloze integratie

21south heeft verschillende oplossingen gerealiseerd en geïmplementeerd waarmee met behulp van Odoo naadloos kan worden aangesloten op het DSP en andere systemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het maken van sluitschetsen van woningen en het doen van KLIC meldingen.

De klant kan met deze oplossingen op hoog niveau contract specifieke kenmerken bewaken en heeft grip op detailniveau zoals het digitaal uitwisselen van berichten per klus via het DSP. De klant heeft overal inzicht in de voortgang van projecten en klussen. Alle digitale berichten worden gelogd waardoor de status van een bericht snel voorhanden is. Hiermee is de Excel administratie voorgoed verleden tijd.

“Odoo is eenvoudig in gebruik, u leert het al in een paar minuten”

Odoo is uniek door de breedte van de oplossing en de vele modules. Informatie staat op één plaats opgeslagen en er is geen noodzaak voor (dure en frustrerende) koppelingen. Verder kent Odoo een zeer korte implementatie tijd. Werken met Odoo is eenvoudig waardoor het trainen van gebruikers wordt geminimaliseerd.

Odoo is een open source oplossing. Open source is een moderne manier van product ontwikkeling. In plaats van producten van A tot Z zelf te ontwikkelen, maakt u gebruik van de kennis, kunde, vaardigheden en (deel)producten die al in de markt beschikbaar zijn. Door vervolgens jouw eigen producten/kennis weer beschikbaar te stellen kunnen anderen daarop verder ontwikkelen. Op deze manier werkt open source innovatie in de hand.

Wilt u weten wat 21south met haar kennis van de Bouwbranche met Odoo voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo.