Uw bedrijfsprocessen kunnen met behulp van gebruiksvriendelijke applicaties worden geautomatiseerd. Deze applicaties helpen uw bedrijf te innoveren zodat u effectiever en efficiënter te werk kan gaan.

Wij zijn gespecialiseerd in het software development systeem Mendix. Door gebruik te maken van deze innovatieve software kunnen wij uw eisen en wensen snel en efficiënt vertalen naar de juiste oplossingen.

Met onze kennis zijn wij in staat om in korte tijd een kwalitatief hoogstaand product af te leveren. Onze ontwikkelmethoden zijn gebaseerd op een Agile / Scrum aanpak, waardoor resultaten snel zichtbaar zijn en continu aansluiten op uw verwachtingen.

Ontwikkel veel sneller met Mendix

21south is Mendix specialist. Wij helpen uw organisatie om te transformeren en te innoveren op het moment waarop u het nodig heeft.

Constant blijven innoveren is op dit moment cruciaal voor organisaties om de concurrentie voor te blijven, zeker op IT-gebied. Het ontwikkelen van applicaties die bijdragen aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen is hierin dan ook belangrijk. 21south is Mendix specialist die haar expertise combineert met een gedegen branchekennis en innovatieve oplossingen. Innovatieve oplossingen die snel resultaten laten zien.

Wat maakt Mendix dan zo snel?

Mendix is het snelste en makkelijkste Low-Code platform om schaalbare web- en mobiele bedrijfsapplicaties te ontwikkelen, integreren en aan te kunnen passen aan veranderende processen. In Mendix modelleert u visueel in plaats van te coderen, wat ervoor zorgt dat u veel sneller kunt ontwikkelen. Het is het enige applicatieplatform dat een uitgebreide, geïntegreerde set tools biedt voor de gehele app-levenscyclus.

Het ontwikkelen en implementeren van een web- of mobiele bedrijfsapplicatie kan met Mendix al in een aantal dagen of weken. Zodoende kunnen diverse stakeholders in de organisatie – van opdrachtgevers tot managers tot key-users – zeer snel resultaat zien.

“Mendix is een snelgroeiend wereldwijd platform. Het is met succes gebruikt in allerlei verschillende markten. We zien dat er een sterke behoefte is aan IT-innovatie en we willen deze innovatie bij bedrijven graag stimuleren door middel van Mendix”.

Wilt u weten wat 21south met haar kennis van de Afval- & Milieu sector met Mendix voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo.