Samenvatting

21south is sinds januari 2017 de ICT service- en helpdeskdienstverlener voor Visser Smit & Hanab en het eerste aanspreekpunt voor alle ICT-gerelateerde meldingen. Een ervaren team van werkplekbeheerders en servicedeskmedewerkers zorgt elke dag voor een kwalitatieve afhandeling van meldingen zowel op afstand als op locatie. 21south verzorgt de levering van hardware zoals laptops, tablets en printers. De hardware wordt periodiek vervangen zodat medewerkers steeds beschikken over een moderne werkplek.

Visser & Smit Hanab

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur met meer dan honderd jaar ervaring en een bewezen staat van dienst. De roots van het bedrijf liggen diep begraven in de vorige eeuw. In ruim honderd jaar tijd groeide ze uit tot dé specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Visser & Smit Hanab ontwikkelt, bouwt en onderhoudt verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Verbinden zit in hun DNA.  Kernwaarden bij hun projecten zijn: veiligheid, integriteit, kwaliteit en vakmanschap.

Highlights

  • Visser & Smit Hanab wil ontzorgd worden op gebied van ICT services. Met haar uitstekende dienstverlening geeft 21south invulling aan deze klantbehoefte. Door middel van standaardisatie en een uitgebreid Service Level Agreement wordt een hoge kwaliteit geleverd.
  • Visser & Smit Hanab heeft gekozen voor 21South vanwege de ruime kennis en ervaring binnen de bouwbranche. 21South levert snel stabiele werkplekken op elke locatie in Nederland tegen een scherp tarief per maand. Wij luisteren naar specifieke wensen en bepalen samen de best passende oplossing.

Samenwerking

De samenwerking tussen 21South en Visser & Smit Hanab verloopt heel plezierig. Het is niet eenvoudig om in korte tijd diensten en processen te outsourcen zonder dat de eindgebruiker hier last van heeft. Het is door goede samenwerking gelukt om aan de verwachtingen te voldoen. Inmiddels zijn er meer dan 600 nieuwe werkplekken uitgeleverd en meer dan 15000 meldingen afgehandeld.