21south is een dynamische en snel groeiende organisatie op het gebied van App & Applicatieontwikkeling, Werkplekbeheer, Helpdesk en On Site Support.

Binnen 21south heerst een open cultuur waar medewerkers continu worden gestimuleerd om te groeien. Onze kernwaarden zijn Kwaliteit, Verantwoordelijkheid, Plezier en Passie. Ons team bestaat uit gedreven en ervaren medewerkers, allemaal met een achtergrond en passie voor IT.

Onze klanten bevinden zich binnen de landelijke overheid en diverse sectoren zoals de Bouw, Afval & Milieu, Retail, Automotive, AGF en Banken & Verzekeraars.

Maatschappelijk betrokken

Met onze bedrijfsvoering willen we bijdragen aan een duurzame toekomst. Als leverancier & werkgever staan wij elke dag midden in de maatschappij. We zien het als onze plicht om de invloed die we hebben, aan te wenden in het belang van de maatschappij. Dit doen wij door sociaal te investeren en te delen, in plaats van als anoniem bedrijf alleen maar te halen. Bovendien zijn we er van overtuigd dat aandacht voor mens en milieu in de bedrijfsvoering positief bijdraagt aan het functioneren van onze organisatie.

21south draagt bij aan de het volgende goede doel:

IT4KIDS

IT4Kids maakt het voor bedrijven mogelijk de opkoopwaarde van oude IT-hardware (of een deel hiervan) te doneren aan een goed doel. Tijdens het IT4KIDS Funraiser Gala hebben wij bijgedragen aan IT4KIDS door een aantal veiling items aan te hebben geschaft.